ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


1Τι ακριβώς συμβαίνει σε ένα δωμάτιο απόδρασης;
Μια παρέα 2-6 ατόμων κλειδώνεται σε ένα δωμάτιο και έχει ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για να λύσει τους γρίφους, χρόνος που συνήθως είναι 60 – 70 λεπτά. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή εμπειρία και αρκεί να επιστρατεύσει κάποιος αντίληψη, παρατηρικότητα, φαντασία και έμπνευση σε συνδυασμό πάντα με την αλληλοβοήθεια. Στην διάθεση της ομάδας βρίσκεται πάντα ένας game master, από τον οποίο μπορούν να ζητήσουν βοήθεια σε περίπτωση που δυσκολευτούν σε κάποιον γρίφο.
2Είναι επικίνδυνο;
Καθόλου! Στο περιβάλλον του Maze Games δεν υπάρχουν κίνδυνοι, τουλάχιστον όχι μεγαλύτεροι από αυτούς που διατρέχουμε στο ίδιο μας το σαλόνι. Αν όμως έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, καλέστε μας και θα είναι χαρά μας να καθησυχάσουμε κάθε σας ανησυχία!
3Έχετε κάποιες συμβουλές για νέους παίκτες;
Πάνω από όλα, να το δείτε σαν διασκέδαση και όχι σαν εξέταση. Ακόμα και αν δεν κατάφερετε να αποδράσετε, το νόημα είναι να περάσετε όμορφα λύνοντας γρίφους. Ο game master είναι φίλος σας και με χαρά θα βοηθήσει όπου τον χρειαστείτε, μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια του όποτε θέλετε. Επίσης, μην ξεχνάτε ποια μέρη του δωμάτιου δεν αποτελούν κομμάτι του παιχνιδιού, όπως είναι συνήθως τα κλιματιστικά και οι πρίζες. Τέλος, θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το να είστε συνεπείς και να βρίσκεστε στο χώρο μας δέκα λεπτά πριν το ραντεβού μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
4Υπάρχει όριο ηλικίας;
Όχι, στο Maze Games μπορούν να παίξουν ομάδες όλων των ηλικιών. Συστήνεται για παιδιά κάτω των 12 ετών η συνοδεία ενός ενήλικα ή του game master.
5Κι αν είμαι κλειστοφοβικός;
Κανένα πρόβλημα. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε ανοίγετε την πόρτα και βγαίνετε από το δωμάτιο. Τα δωμάτια στο Maze Games δεν έχουν panic button, αλλά το πόμολο είναι πάνω στην πόρτα από την οποία εισέρχεστε.

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή ανησυχία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση, Maze Games Team