Παιδικά Πάρτυ στα Maze Games

Το πάρτυ σε escape room είναι αδιαμφισβήτητα μια μοναδική εναλλακτική εμπειρία. Το παιχνίδι ενισχύει τις σχέσεις των παιδιών και την ομαδικότητα. Τα παιδιά καλούνται να λύσουν γρίφους, να παίξουν και να αποδράσουν χρησιμοποιώντας τη λογική αλλά και τη φαντασία τους!

Τα Maze Games πρωτοπόρα στα παιδικά πάρτι σε escape room, από το 2016 έχει φιλοξενήσει και έχει χαρίσει στιγμές χαράς και ενθουσιασμού σε 1000αδες παιδιά! Σε όλα μας τα καταστήματα διαθέτουμε ειδικούς ευρύχωρους και ευχάριστους χώρους για την κοπή της τούρτας. Ο χώρος αυτός είναι δικός σας καθ’ όλη την διάρκεια των παιχνιδιών και είναι ανεξάρτητος από τους κοινόχρηστους χώρους οπότε δεν έρχεστε σε επαφή με ξένο κόσμο.

Όλα τα παιχνίδια απόδρασης των Maze Games έχουν φτιαχτεί για να είναι κατάλληλα για παιδιά και προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία και ως προς την δυσκολία έτσι ώστε να καταφέρουν τα παιδιά να βγουν νικητές από την δοκιμασία! Υπάρχει συνεχής επικοινωνία και επίβλεψη από κάποιον ειδικό μέσα από κάμερες και μικρόφωνα και walkie talkie και αν είναι απαραίτητο ο υπεύθυνος τους συνοδεύει και στο δωμάτιο.

Επιλέγοντας τα δωμάτια του maze games για το πάρτυ σας, σας παρέχουμε τα εξής:

  • Ειδικό χώρο για κοπή τούρτας η για ένα πρόχειρο μπουφέ (μας φέρνετε την τούρτα της επιλογής σας ή/και φαγητό)
  • Χώρο αναμονής με self service καφέ/τσάι για τους γονείς
  • Φρέσκο ποπ κορν για τους μικρούς μας φίλους
  • Προσκλήσεις
  • Αποκλειστικότητα όλου του καταστήματος κατόπιν συνεννόησης

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το αντίστοιχο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Δείτε τα διαθέσιμα παιχνίδια γρίφων

Κηφισιά

Αργυρούπολη

Χαλάνδρι

Γλυφάδα